Nieuw blessuregeval bij Club

Nieuw blessuregeval voor Preud'homme

04 januari 2016 17:59 - Club Brugge bereidt zich van 3 tot 11 januari in het Spaanse Sotogrande voor op de tweede seizoenshelft. Michel Preud’homme kondigde gisteren nog aan dat hij, als er niemand meer vertrekt en Club gespaard blijft van blessures, erg tevreden is met de huidige spelerskern. Maar die laatste wens lijkt nu al in het water te vallen.

Thomas Meunier moest zojuist namelijk de tweede trainingssessie van vandaag verlaten met een dik ingepakte enkel. Naar verluidt raakte onze rechtsachter geblesseerd in een duel en moest hij met een pak ijs rond de rechterenkel de training vroegtijdig verlaten. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Blauw-zwart had in het begin van het seizoen met een overvolle ziekenboeg te kampen, maar zag die de laatste maanden uitdunnen tot uitsluitend Ibini. De ernst van de blessure van Meunier is momenteel nog niet bekend, maar wij houden jullie vanzelfsprekend op de hoogte van zodra we meer weten.

Maandag 20:10u -> UPDATE over blessure Meunier

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.