OFFICIEEL: Castillo trekt naar ex-ploeg

Castillo heeft oplossing gevonden

05 januari 2016 23:30 - Na onderhandelingen van meer dan drie weken zou Nicolas Castillo terug naar eigen land verkassen. De 22-jarige Chileen werd afgelopen zomer aan Serie A-promovendus Frosinone Calcio uitgeleend, maar kon daar allesbehalve potten breken.

Castillo kreeg bij Frosinone slechts 306 speelminuten en kon er nooit echt zijn stempel drukken. Er werd dan ook naarstig naar een oplossing gezocht voor de Brugse aanvaller.

Die zou de spits nu gevonden hebben bij ex-ploeg Universidad Católica, die hem tot het einde van het seizoen willen overnemen. Castillo werd eerder al gelinkt aan zijn oude liefde, maar was in eerste instantie niet bereid om loon in te leveren. Intussen zou er echter een akkoord bereikt zijn. Volgens La Tercera wordt de uitleenbeurt van Castillo vandaag nog officieel bekendgemaakt door de Chileense club.

UPDATE (23.30u): intussen is bovenstaand nieuws officieel bevestigd. Castillo verlaat Frosinone Calcio en trekt tot het einde van het seizoen naar Universidad Católica. Het gaat om een uitleenbeurt zónder aankoopoptie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.