OFFICIEEL: Club trekt Wesley Moraes aan

OFFICIEEL: Club trekt Wesley Moraes aan

29 januari 2016 19:44 - Omdat ze bij Club twijfelen of Leandro Pereira er in de play-offs al zal staan, zocht blauw-zwart de laatste dagen uitdrukkelijk naar een nieuwe aanvaller. En die heeft het nu beet.

Vrijdagavond bereikte Club een akkoord met Wesley Moraes. De Braziliaanse spits tekent een contract van 3,5 jaar. Dat meldt de officiële website. Moraes, die zijn opleiding genoot bij het Braziliaanse Itabuna, is met zijn 1m90 en 93kg een erg sterke spits.

In de zomer van 2015 trok de 19-jarige aanvaller naar Trencin, een Slovaakse eersteklasser waar Gent destijds Moses Simon wegplukte. Daar maakte hij indruk en was hij in 18 wedstrijden goed voor 6 doelpunten. Hij scoorde ook 2 keer in de Champions League voorrondes.

De terugkeer van Tom De Sutter, waarvan de voorbije dagen sprake was, lijkt bij deze uitgesloten. Preud’homme reageerde intussen ook op de nieuwe aanwinst.

Maak kennis met Wesley Moraes

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.