OFFICIEEL: Reuten heeft nieuwe ploeg beet

OFFICIEEL Reuten heeft nieuwe ploeg beet

05 januari 2016 04:57 - Yannick Reuten werd afgelopen zomer aan tweedeklasser KMSK Deinze uitgeleend. De 20-jarige verdedigende middenvelder verzamelde er 601 speelminuten, maar zoekt nu andere oorden op.

Het management van Reuten bevestigt dat de youngster van Club Brugge het seizoen uitdoet bij AS Verbroedering Geel. Na negentien speeldagen telt Geel 16 punten en vertoeft het zo op de 13de plaats in de Proximus League. Ex-ploeg Deinze vinden we terug op de 14de plaats, met één puntje minder.

Reuten ruilt dus de ene tweedeklasser voor de andere in en hoopt om onder leiding van ASV Geel-trainer Vincent Euvrard nog meer speelgelegenheid te krijgen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.