Opvallend: Kortrijk-baas sprak zijn veto uit over Castelletto

Opvallend: Kortrijk-baas sprak zijn veto uit over Castelletto

27 januari 2016 07:53 - Kortrijk-baas Ken Choo blijkt de reden voor het afspringen van de transfer van Jean-Charles Castelletto. Nochtans kwam de 21-jarige Fransman al ter sprake tijdens de onderhandelingen met Benoît Poulain.

Zowel de speler als de twee clubs gingen akkoord, maar momenteel traint Castelletto gewoon nog mee bij Club Brugge. Volgens HLN is dat alles aan één man te danken: Ken Choo. De rechterhand van Kortrijk-eigenaar Vincent Tan zou namelijk allesbehalve fan zijn van geleende spelers.

Choo heeft dus niets tegen Castelletto, maar volgens hem maken huurspelers de club niet beter en kosten ze alleen maar geld. Hij moet er dan ook niets van weten bij KV Kortrijk. Cardiff City, waar Choo eveneens het beleid mee uitstippelt, huurt daarentegen spelers bij de vleet. Mogelijk wordt Castelletto nu verhuurd aan Westerlo.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.