Oulare maakt debuut in Premier League, maar zoekt mogelijk andere oorden op

Oulare maakt debuut in Premier League, maar zoekt mogelijk andere oorden op

19 januari 2016 03:17 - Obbi Oulare heeft er lang op moeten wachten, maar zijn eerste competitieminuten met Watford zijn een feit. De 20-jarige spits mocht maandag zo’n vijf minuten proeven van de Premier League in het met 1-0-verloren duel tegen Swansea City.

Begin deze maand mocht Oulare zelfs starten in de met 1-0-gewonnen FA Cup-wedstrijd tegen Newcastle. Na 45 minuten zat de jonge aanvaller er echter helemaal door en moest hij noodgedwongen vervangen worden.

Intussen gunde trainer Flores hem dus ook zijn eerste speelminuten in de Premier League. “Des te zwaarder het gevecht, des te mooier de overwinning zal zijn”, reageert Oulare via Instagram. “Wat me niet doodt, maakt me sterker. Ik ben erg blij met mijn debuut. Jammer van het resultaat. Bedankt aan de fans en op naar zaterdag. Ik kijk uit naar meer speelgelegenheid”, aldus de ex-Bruggeling.

Exit Watford?

Volgens HLN is de kans echter groot dat Oulare nu al andere oorden moet opzoeken. Hoewel hij al wedstrijden speelde voor zowel Club Brugge als Watford, zou hij volgens de FIFA-regels dit seizoen niet meer in actie mogen komen voor een derde ploeg.

Maar in Engeland kan een zogenaamde emergency loan een uitweg bieden. In dat geval mag een speler maximum 3 maanden uitgeleend worden aan een club uit een lagere afdeling. Meerdere ploegen uit de Engelse tweede klasse zouden in aanmerking komen, maar Wolverhampton is voorlopig het meest concreet.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.