Piepjonge Club-spelertjes verpletteren concurrentie

Piepjonge Club-spelertjes verpletteren concurrentie

08 januari 2016 18:55 - De U11 van Club Brugge vertoefde de voorbije week op een indoortoernooi te Rusland. De blauw-zwarte spelertjes wonnen het toernooi door in de finale met 1-0 te winnen van Spartak Moskou. Bekijk de mooie beelden.

Vijfentwintig doelpunten gemaakt, slechts twee tegen. Je zou voor minder fan worden van zo’n toppertjes. Heel wat Russen vroegen de blauw-zwarte jongelingen dan ook om een selfie.

Daarnaast waren ook de Russische cameraploegen massaal aanwezig voor de winnaars van het toernooi. Ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring! Wij wensen ze allen alvast een glansrijke voetbalcarrière toe.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.