Preud’homme blikt vooruit: “Ook Jelle kan die plaats invullen in een 4-3-3”

Preud'homme blikt vooruit: "Ook Jelle kan die plaats invullen in een 4-3-3"

15 januari 2016 15:06 - Michel Preud’homme heeft vooruitgeblikt naar de confrontatie met Moeskroen. De Brugse coach had het daarbij onder meer over zijn doelmannen en over het opvangen van het vertrek van Vazquez.

Eén van dé grote vragen voor de wedstrijd van zaterdagavond is wie er in doel zal verschijnen. Behoudt onze trainer het vertrouwen in Bruzzese of kiest hij voor winteraanwinst Butelle? “Sébastien heeft getoond betrouwbaar te zijn, maar ook Ludovic heeft kwaliteiten in doel. Mijn doelmannen weten al wie morgen speelt, maar we maken dat nu nog niet bekend”, vertelt Preud’homme op de persconferentie.

Nu de transfer van Vazquez officieel in kannen en kruiken is, zal het Brugse middenveld er voortaan niet meer hetzelfde uitzien. Al hoeft dat geen probleem te zijn volgens Preud’homme. “Zowel Hans, Sander, Lior als Jelle kunnen de plaats van Vazquez invullen in een 4-3-3. Ik vraag geen extra spelers. Als er nog iets bij komt, dan moet die iets extra brengen en er direct staan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , , , ,

Comments are closed.