Preud’homme: “Contacten gehad met Tom”

Preud'homme: "Contacten gehad met Tom"

29 januari 2016 16:26 - Zondag ontvangt Club Brugge het Lokeren van Georges Leekens. Hoogtijd voor Michel Preud’homme om vooruit te blikken. Al kreeg hij voornamelijk vragen over de wintermercato voorgeschoteld.

“Een terugkeer naar Club Brugge is een interessante optie”, vertelde Didier Frenay, de manager van Tom De Sutter donderdag. En ook de Brugse coach lijkt dat wel enigszins te zien zitten. Al maakt hij ook een kanttekening bij de eventuele komst van de 30-jarige aanvaller.

“We hebben de afgelopen tijd contacten gehad met Tom. Voor ons hoeft er niet per se iemand bij te komen, maar als diepe spits is hij zeker een optie. Hij is iemand die ons systeem kent en daardoor interessanter is dan een jonge speler”, aldus de Brugse coach in Het Nieuwsblad.

“Maar als De Sutter komt, zal hij willen spelen. Zodra Leandro fit is, zouden we dan wel met heel veel centrumspitsen zitten. En ik kan er geen vier opstellen, hé. Hoe dan ook is dit een dossier dat we nog moeten afwegen. We zullen de komende dagen zien wat er nog gebeurt”, besluit Preud’homme.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.