Preud’homme: “De klik moet nog komen bij hem”

Preud'homme De klik moet nog komen bij hem

04 januari 2016 05:40 - Zomeraanwinst Leandro Pereira kon tot dusver allesbehalve overtuigen en vond zelfs de weg naar doel nog niet. Om die reden kan de winterstage voor de 24-jarige ex-speler van Palmeiras wel eens heel cruciaal worden.

Als de Braziliaanse aanvaller deze ‘examenweek’ niet goed doorkomt, overweegt Club om een vervanger in huis te halen. Al is dat volgens Michel Preud’homme niet evident. “Het is positief dat de club zo redeneert”, lacht de Brugse coach.

“Maar het is moeilijk om iemand te beoordelen in één week, laat staan om een vervanger te halen die eróp is”, gaat Preud’homme verder. “Ik verwacht dat Leandro vooruitgang zal boeken, want de kwaliteiten heeft hij. Dat heeft hij al laten zien. Maar de klik moet nog komen, hopelijk gebeurt het nu.”

Als die klik er niet komt, dreigt blauw-zwart zonder targetman te vallen. “Dan hebben we inderdaad niemand met dat profiel. Al kunnen we het ook anders oplossen met Vossen, Diaby en ook Dierckx”, besluit Preud’homme in HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.