Preud’homme en Vreven blikken vooruit

Preud'homme en Vreven blikken vooruit

24 januari 2016 14:58 - Zondagavond trekt Club Brugge naar de Freethiel om Waasland-Beveren te bekampen. Trainers Michel Preud’homme en Stijn Vreven scheppen hun verwachtingen.

Club verloor afgelopen donderdag zijn bekerduel met 2-1 van Gent, maar die nipte nederlaag draagt blauw-zwart niet met zich mee volgens de Brugse coach. “Ik zag tegen Gent een uitstekende mentaliteit bij mijn spelers. Iedereen ging tot op de limiet en knokte voor elkaar, ook de invallers.”

Die eigenschap zal ook tegen de manschappen van Vreven goed van pas komen. Vechten voor elke meter is immers een handelsmerk van Waasland-Beveren. Zo hielden ze vorig weekend KV Oostende nog in bedwang in het Albertparkstadion (3-3).

Hoeven geen complimenten te krijgen

“Waasland-Beveren is zeker geen eenvoudig te bekampen tegenstander”, gaat Preud’homme verder in De Zondag. “Stijn Vreven heeft er redelijk vlug een stevig collectief blok neergezet. En aanvallend hebben ze ook heel wat troeven. Myny, Moulin, Langil, Vanzo en Gano zijn spelers die we zeker in de gaten zullen moeten houden en met de komst van Siebe Schrijvers zijn ze nog versterkt.”

De thuisploeg zal zijn huid hoe dan ook duur verkopen straks. “We hoeven na de match geen complimenten te krijgen van Preud’homme”, liet Vreven eerder optekenen. “Maar het zal sowieso een lastige opdracht worden. Club Brugge kan op elk moment toeslaan”, besluit hij. Beide selecties vind je hier.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.