Preud’homme geeft toe: “Hij bleef aan de kant met het oog op een transfer”

Preud'homme geeft toe Hij bleef aan de kant met het oog op een transfer

11 januari 2016 05:52 - Michel Preud’homme nam een 28-koppige kern mee op winterstage, maar daarvan waren er in de oefenmatch tegen Mainz slechts 19 inzetbaar. Bij één speler was zijn afwezigheid echter vooral te wijten aan transferperikelen.

De kans dat Oscar Duarte Club verlaat, lijkt met de dag groter te worden. Eibar blijft namelijk aandringen en zou zo’n 1,5 miljoen euro op tafel willen leggen voor de centrale verdediger. Maar blauw-zwart wacht wellicht eerst op mogelijke aanbiedingen uit Frankrijk en Engeland, waar er eveneens interesse is.

Afgelopen zomer beloofde Club de 26-jarige Costa Ricaan dat hij bij een aanvaardbaar bod zou mogen vertrekken in de winter, maar daarvoor moet zijn prijskaartje eerst nog opgedreven worden.

Zondagnamiddag, in de oefenmatch tegen Mainz, bleef Duarte alleszins aan de kant. “Hij had wat spierpijn en met het oog op een transfer konden we geen risico nemen”, verklaart Preud’homme in HLN. “Maar met Engels, Denswil, Mechele, Castelletto en ook nog De fauw die daar kan spelen, hebben we centrale verdedigers genoeg.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.