Preud’homme laat zich uit over mogelijke aanvallende versterking

Preud'homme laat zich uit over mogelijke aanvallende versterking

25 januari 2016 01:40 - Club Brugge ging zondagavond met 1-2 winnen op de Freethiel en pakt zo drie belangrijke punten om in het spoor te blijven van leider AA Gent. Vooraf werd er bij Michel Preud’homme ook gepolst naar zijn verwachtingen tijdens de laatste week van de wintermercato. 

Met Ludovic Butelle (Angers) en Benoît Poulain (Kortrijk) lijkt het huiswerk van blauw-zwart grotendeels klaar. Toch worden de laatste tijd heel wat aanvallers gelinkt aan Club. Omdat Leandro Pereira nog altijd niet kon overtuigen in Brugse loondienst, wordt er mogelijk nog een spits aan de spelerskern toegevoegd.

Maar voor Preud’homme is dat geen must. “Wij hebben met Jelle, Abdou en Leandro drie verschillende type spitsen”, vertelde hij aan PlaySports. “Abdou zal snel terug aansluiten bij de groep en Leandro is normaal gesproken binnen enkele weken weer fit. Wat mij betreft zijn we dus compleet”, besloot de Luikenaar.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.