Preud’homme mist mogelijk verdediger tegen Gent

Preud'homme mist mogelijk verdediger tegen Gent

20 januari 2016 07:21 - Donderdagavond trekt Club Brugge richting Ghelamco Arena voor de heenmatch in de halve finales van de Beker van België. Mogelijk kan trainer Michel Preud’homme daarbij wel geen beroep doen op Laurens De Bock.

De 23-jarige linksachter blesseerde zich op winterstage aan de enkel, maar hervatte maandag gedeeltelijk de groepstraining. Of hij donderdagavond inzetbaar is, zal afhangen van hoe hij de training van vandaag verteert. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Leandro Pereira, die eveneens last heeft van een enkelblessure, geraakt sowieso niet speelklaar. De 24-jarige Braziliaan ligt nog een tijdje in de Brugse lappenmand. Bernie Ibini herstelt op zijn beurt nog van een kuitbeenbreuk, maar Claudemir – die tegen Moeskroen geschorst was – komt wel opnieuw in aanmerking voor een selectie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.