Preud’homme: “Nu moeten we zorgen dat we de vruchten plukken”

Preud'homme Nu moeten we zorgen dat we de vruchten plukken

12 januari 2016 23:12 - Maandagavond keerde de Brugse delegatie terug uit winterstage. Net op tijd dus voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, die dinsdagavond op het programma stond. Michel Preud’homme maakte van de gelegenheid gebruik om terug te blikken op een zware, maar geslaagde voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Preud’homme is een tevreden man na de winterstage te Sotogrande. “Het is altijd goed er even uit te zijn, maar deze stage was echt cruciaal, gezien onze korte voorbereiding deze zomer. Op enkele spelers na kon iedereen voluit gaan en de basis leggen voor wat komen zal. Nu zijn we met een voltallige groep (van de 8 geblesseerden zal het merendeel dit weekend fit zijn, nvdr) zeer gemotiveerd om ons te tonen”, aldus de Luikenaar op de officiële website.

Tot slot kwam de Brugse coach ook nog even terug op de uitgaande transfer van Victor Vazquez en de inkomende transfer van Ludovic Butelle. “Victor is, indien hij fit en in vorm is, misschien wel de meest geniale voetballer die ik ooit getraind heb. We verliezen hier wel kwaliteit, maar hebben met Hans en Sander spelers die die rol op een andere manier kunnen invullen. Ludovic Butelle kwam Sinan Bolat vervangen, waarmee de kern voor mij klaar is. De basis staat er, de kwaliteit is er, nu moeten we zorgen dat we op het einde ook de vruchten kunnen plukken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.