Preud’homme over wintermercato: “Ik wil niets”

Preud'homme over wintermercato Ik wil niets

04 januari 2016 04:32 - Maandagmorgen kan de winterstage te Sotogrande écht beginnen. Om 10u stipt staat immers de eerste training op het programma. In aanloop naar het echte werk stond Michel Preud’homme de pers te woord en had hij het onder meer over zijn verwachtingen tijdens de wintermercato.

Club versterkte zich tot dusver met ex-Angers-doelman Ludovic Butelle, maar zal voorts niet al te actief zijn op de transfermarkt. Tenzij er zich opportuniteiten voordoen. Preud’homme is alleszins best tevreden met de huidige kern.

“Of ik er naast Butelle nog iemand bij zou willen? Neen, ik wil niets”, aldus de Brugse coach in HLN. “We hebben al goed gewerkt. Kijk naar onze kern. Voor sommige posities hebben we twee spelers, voor andere drie. Als niemand vertrekt, is het voor mij oké zo”, klinkt het bij een vrolijke Preud’homme.

Bovendien is er ook nog altijd Bernie Ibini. De Australische flankaanvaller liep op zomerstage een kuitbeenbreuk op en hervat in Sotogrande zijn revalidatie. “Het is nog zeker twee maanden vooraleer hij fit is”, tempert Preud’homme. “Voor de rest hoop ik dat er deze stage geen geblesseerden meer bijkomen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.