Preud’homme verklaart 7 wissels in basiself

Preud'homme verklaart 7 wissels in basiself

31 januari 2016 17:53 - Michel Preud’homme voerde – ten opzichte van de uitmatch op Waasland-Beveren – maar liefst zeven wissels door in zijn opstelling tegen Lokeren. ‘Met het oog op de bekerwedstrijd tegen Gent’, dachten velen. Maar van die gedachte wil onze coach niet weten.

“Dit heeft absoluut niets met de match tegen Gent te maken”, verzekert Preud’homme aan PlaySports. “We hebben eerst en vooral twee geschorsten (Meunier en Cools, nvdr). En vorige week was Diaby gekwetst, maar die komt nu terug in de ploeg.”

“Verder zijn er een paar spelers met kleine kwaaltjes. Die zouden kunnen spelen, maar dat houdt een risico in. Engels heeft wat last nadat hij drie volledige wedstrijden afgewerkt heeft. En ook Vormer heeft een klein probleempje. Het heeft dus totaal niet met de bekermatch van woensdag te maken”, besluit Preud’homme.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.