Refaelov verklaart opvallende schoenenkeuze tegen Moeskroen

Refaelov verklaart opvallende schoenenkeuze tegen Moeskroen

18 januari 2016 07:41 - Lior Refaelov nam tegen Moeskroen, samen met Hans Vanaken, de rol van Victor Vazquez op zich. En dat deed het duo met verve. Mogelijk bracht het opvallende schoeisel van de Israëliër hem wel geluk. 

Uitblinker Refaelov droeg namelijk speciale blauw-zwarte schoenen. Na de wedstrijd legde hij uit waarom hij precies voor die voetbalschoenen koos. “Ze zijn speciaal voor mij ontworpen”, aldus een fiere Refaelov in Het Nieuwsblad.

“Ik kreeg het paar cadeau van mijn vrouw, Gal. Het is trouwens de eerste keer dat ik ermee kon spelen, want ik was daarvoor een lange tijd geblesseerd”, aldus de Brugse middenvelder.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.