Ryan Donk scoort bij zijn debuut!

Ryan Donk scoort bij zijn debuut!

09 januari 2016 19:24 - Vier dagen geleden maakte Galatasaray de transfer van Ryan Donk officieel bekend. De 29-jarige Nederlander verliet Kasimpasa en tekende een contract tot medio 2018 bij de Turkse landskampioen.

In het bekerduel tegen Karsiyaka werd Donk onmiddellijk in de basis gedropt en bedankte hij met een doelpunt en assist. De ex-speler van Club Brugge gaf de pass voor de 2-1 van Bilal Kisa en nam zelf de 3-1 voor zijn rekening, zoals te zien is in onderstaande video.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.