Schattige Castillo Jr trekt papa’s outfit aan

Schattige Castillo Jr trekt papa's outfit aan

12 januari 2016 10:11 - Castillo verzamelde bij Serie A-promovendus Frosinone Calcio slechts 306 speelminuten en zocht dan ook naar een oplossing. Die vond de 22-jarige Chileen in eigen land, bij ex-ploeg Universidad Católica.

De populaire Chileense club werd in 2010 voor het laatst kampioen en daar moet Castillo verandering in brengen. De Brugse aanvaller hoopt na mislukte uitleenbeurten aan Mainz en Frosinone in eigen land opnieuw de weg naar doel te vinden. Castillo wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend, zónder aankoopoptie. Niet alleen Castillo zelf, maar ook zijn kleine spruit is helemaal klaar voor een tweede avontuur bij Universidad Católica. Cute!

Castillo Jr met truitje Universidad Católica

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.