Scorende Engels verklaart opschrift op zijn shirt

Scorende Engels verklaart opschrift op zijn shirt

16 januari 2016 18:57 - Bjorn Engels heeft Club Brugge op voorsprong getrapt tegen Moeskroen. De centrale verdediger rukte mee op bij een stilstaande fase en bewees daarbij nog maar eens zijn neus voor goals. 

Na een half uur voetballen nam gelegenheidskapitein Refaelov een vrijschop voor zijn rekening en trapte hij een uitstekende bal richting de zestien. Engels was er als de kippen bij om zijn eerste van het seizoen tegen de netten te prikken. De 21-jarige verdediger vierde zijn doelpunt op emotionele wijze.

“Dit doet enorm veel deugd”, vertelt Engels voor de camera’s van de rechtenhouders. “Er stond ‘always there for you’ op mijn T-shirt. Dat is een boodschap voor een goeie vriend die het momenteel heel moeilijk heeft. Het is privé, maar ik doe het gewoon voor hem.”

“We moeten blijven opletten met de counters van Moeskroen, maar hebben zelf ook nog goeie kansen gekregen. In de tweede helft moet er daarvan eentje binnen”, aldus Engels, die samen met zijn ploegmaats de kleedkamers opzoekt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.