Straffe Europa League-statistiek voor Club

Straffe Europa League-statistiek voor Club

01 januari 2016 18:34 - Club Brugge kon dit seizoen allesbehalve potten breken in de Europa League, hetgeen in schril contrast staat met de campagne van vorig seizoen. Toen zagen heel wat Turken met lede ogen aan hoe blauw-zwart het Atatürk Olympiyat-stadion het zwijgen oplegde. Club won in de achtste finale immers met 1-3 van Besiktas.

Die knappe prestatie was meteen goed voor de eerste Europese kwartfinale in 20 jaar. Een eer die ook Besiktas graag te beurt was gevallen. Uit Turkse kijkcijfers (Yayın Ekranı) blijkt immers dat Besiktas – Club Brugge de tweede meest bekeken sportwedstrijd was in 2015.

Enkel de EK-kwalificatiematch tussen Turkije en Ijsland kon op meer kijkers rekenen. Turkije – Letland, eveneens in aanloop naar het EK van 2016 in Frankrijk, neemt de derde plaats in beslag. Het Europese avontuur van Club eindigde in de kwartfinale tegen Dnipro Dnipropetrovsk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.