Transfer van Duarte wordt morgen officieel bekendgemaakt

Ook Espanyol lonkt naar Club-verdediger

24 januari 2016 15:39 - Oscar Duarte werd met het oog op een transfer niet opgenomen in de Brugse spelerskern. Naast Italiaanse interesse, was Eibar tot dusver het meest concreet. Maar uiteindelijk lijkt een andere ploeg uit de Primera División aan de haal te gaan met de 26-jarige centrale verdediger.

Eibar deed naar verluidt een bod van 1,5 miljoen euro, maar dat vond Club te weinig. Omdat ook Palermo, Fiorentina, Verona en Sampdoria zich in de strijd om de Brugse verdediger mengden, wachtte blauw-zwart geduldig op een betere aanbieding.

Volgens La Nación heeft Duarte intussen een akkoord gevonden met Espanyol, het nummer dertien in de Primera División. De Costa Ricaanse international zou zelfs al in Barcelona zijn voor de medische testen. Morgen zou de transfer officieel bekendgemaakt worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.