Transfer Vazquez nog áltijd niet rond

Transfer Vazquez nog áltijd niet rond

03 januari 2016 16:41 - Dat Victor Vazquez Club Brugge wil verlaten, is al langer een uitgemaakte zaak. Zijn transfer naar Cruz Azul leek al een tijdje in kannen en kruiken, maar definitief is de overgang nog altijd niet. 

Door het uitblijven van de bankgaranties is er nog altijd geen officieel akkoord tussen Club Brugge en Cruz Azul. De basisvoorwaarden betreffen een contract van 3 seizoenen, een transfersom van ongeveer 1,5 miljoen euro en een premie van enkele honderdduizenden euro’s als Cruz Azul erin slaagt om kampioen te spelen met de Spaanse spelmaker.

Volgens het Mexicaanse Record is de verbintenis nog altijd niet volledig afgerond omdat er tot dusver geen overeenkomt is over de laatste transferdetails. Normaal gesproken zou Vazquez maandag zijn medische testen afleggen bij de Mexicaanse club, maar die kunnen door de late onderhandelingen wel eens uitgesteld worden. De kans dat de transfer alsnog afspringt, lijkt echter heel erg klein.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.