Transferdoelwit Club tekent bij KRC Genk

Transferdoelwit Club tekent bij KRC Genk

04 januari 2016 15:15 - Begin december kon je op BlauwZwartFans lezen dat Jere Uronen zowel aan Club Brugge als KRC Genk gelinkt werd. Jammer genoeg heeft de 21-jarige linksachter voor blauw-wit gekozen in plaats van blauw-zwart.

Uronen was één van de absolute smaakmakers bij het Zweedse Helsingborgs IF en werd door zijn knappe doelpunten zelfs vergeleken met Roberto Carlos.

Club zag Uronen als een alternatief voor Laurens De Bock, maar KRC Genk komt nu met een officieel persbericht waaruit blijkt dat de linksachter een contract voor 2,5 jaar (met één jaar optie) in de Cristal Arena heeft getekend. Uronen debuteerde op zijn 17de bij de Finse nationale ploeg en verzamelde sindsdien 14 caps.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.