Update over blessure Meunier

Update over blessure Meunier

04 januari 2016 20:11 - Thomas Meunier blesseerde zich op de eerste trainingsdag van de winterstage te Sotogrande. Met een dik ingepakte rechterenkel moest hij het oefenveld verlaten. Maar gelukkig blijkt zijn blessure mee te vallen.

Tijdens de namiddagtraining zou onze rechtsachter een lichte verstuiking hebben opgelopen in een duel. Daardoor moet Meunier sowieso verstek laten gaan voor de trainingen van dinsdag.

Vervolgens zal de blessure van de Rode Duivel verder opgevolgd en geëvalueerd worden. Dat meldt Het Nieuwsblad. Club Brugge en zijn fans kunnen dus opgelucht ademhalen. Een langdurige blessure zou immers een serieuze streep door de rekening zijn geweest.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.