Vanaken over boezemvriend Verhulst: “Als hij me raakt, penalty en rood!”

Vanaken over boezemvriend Verhulst: "Als hij me raakt, penalty en rood!"

30 januari 2016 05:39 - Driehonderdveertig kilometer. Dat is de afstand die Vanaken en Lokeren-doelman Verhulst moeten overbruggen om elkaar te zien. Maar beide heren zitten met plezier vier uur in de auto voor elkaar. En ook hun wederhelften kunnen het goed met elkaar vinden.

Onlangs ontdekten dokters acute leukemie bij Elena, het dochtertje van Davino en Nathalie. De kleine pruts lag lange tijd in het ziekenhuis in het UZ Leuven, maar is sinds deze week weer even thuis. Hans en vriendin Lauren brachten een bezoekje en zorgden voor een vrolijke noot tijdens de gezelschapsspelletjes.

“Elke twee weken kwamen Hans en Lauren langs in het ziekenhuis bij Elena”, vertelt Nathalie in HLN. “Wij keken echt uit naar die momenten. Op een keer zaten we daar allemaal met een sticker op ons hoofd: ‘Wie ben ik?’ – “Ik was Hein Vanhaezebrouck”, lacht Verhulst. “En ik Victor Vazquez!”, vult Vanaken aan.

Zondag wordt het dan ook een erg speciale wedstrijd voor beide heren. “Eén tegen één met Davino? Dan scoor ik. En als hij me raakt: penalty en rood! Ik begeleid hem zelfs naar binnen”, lacht Vanaken. “Wij moeten thuis alles winnen”, gaat hij verder. “Verliezen van Lokeren is zeker niet de bedoeling. We weten dat ze kwaliteiten hebben, maar dat ze de laatste weken ook hun beste niveau niet halen. Afwachten. Er zal wel weer een blok staan, zoals in de beker.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.