Vanaken: “Tegen Gent wordt het helemaal anders”

Vanaken: "Tegen Gent wordt het helemaal anders"

31 januari 2016 20:13 - Club Brugge won zondagavond met 2-1 van Lokeren, maar kon toch niet echt overtuigen. Al verwacht Vanaken woensdag een compleet andere wedstrijd tegen Gent. 

“Het was een zwaarbevochten duel”, opent Vanaken bij PlaySports. “Maar we zijn vooral blij met de drie punten. We hebben wel goed gereageerd na de 0-1 en veerkracht getoond door de scheve situatie snel recht te zetten.”

“Na de rust moesten we wel nog meer op zoek gaan naar de 3-1 en zelf gaven we misschien ook iets te veel weg vanachter. Of het tegen Gent anders moet? Dat wordt een heel andere wedstrijd”, besluit Vanaken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.