Vanaken tijdens FIFA-toernooi: “Kunnen we dat niet afschaffen?”

Vanaken tijdens FIFA-toernooi Kunnen we dat niet afschaffen

10 januari 2016 15:15 - Naast trainingen en oefenwedstrijden is er vanzelfsprekend ook tijd voor ontspanning op winterstage. Club daagde de spelers uit voor een toernooi #GameOfRooms. Elke dag nemen 2 kamers het tegen elkaar op in een potje FIFA16. Het duo dat de wedstrijd wint, gaat door naar de wedstrijd van de volgende dag.

Op dag 6 van Game of Rooms nemen Vanaken en Teunckens, die gisteren Bolingoli en Denswil uitschakelden, het op tegen Mechele en Cools. De winnaar van onderstaand duel speelt morgen de finale tegen Engels en Coopman (die 3 overwinningen en 1 nederlaag achter hun naam hebben staan).

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.