Vazquez: “Het was eerst moeilijk, maar ze hebben me toch de kans gegeven”

Vazquez: "Het was eerst moeilijk, maar ze hebben me toch de kans gegeven"

12 januari 2016 09:26 - Victor Vazquez bevindt zich na een lange transfersoap op Mexicaanse bodem. De middenvelder hoopt dit weekend zijn debuut te maken met Cruz Azul, dat het tegen Guadalajara opneemt. Onze Spaanse ex-speler en zijn makelaar kwamen in de pers nog eens terug op de rol van Club tijdens de transferonderhandelingen.

Vazquez had in Jan Breydel nog een contract tot 2018, maar was vastberaden om andere oorden op te zoeken. Club had echter een stokje voor zijn droomtransfer kunnen steken, maar beloofde tijdens de zomer al om dat bij een aanvaardbaar bod niet te doen.

“Het was eerst moeilijk omdat ik een belangrijke speler was bij Club, maar ze hebben me toch de kans gegeven”, vertelt Vazquez in Het Nieuwsblad. Zo kreeg de middenvelder dus waar hij naar op zoek was: een driejarig monstercontract.

Ook Horacio Gaggioli, de makelaar van Vazquez, is een tevreden man. “Ik wil Club, manager Vincent Mannaert en voorzitter Bart Verhaeghe erg bedanken. Toen Victor in 2011 naar Club kwam, hadden we meerdere opties. 4,5 jaar later kan ik zeggen dat we toen de juiste keuze gemaakt hebben.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.