Vazquez moet nu al brokken lijmen in Mexico

Vazquez moet nu al brokken lijmen in Mexico

05 januari 2016 05:39 - Victor Vazquez staat op een zucht van zijn gewenste transfer naar Cruz Azul, maar 100% definitief is de overgang nog altijd niet. Hoe dan ook zal de 28-jarige middenvelder zijn opvallende uitlatingen straks mogen gaan uitleggen in Mexico.

“Mexico is een land met fantastische temperaturen, waar Spaans gesproken wordt en ik een geweldig salaris krijg. Ik besef dat het niveau in Mexico een stuk lager is dan in Europa, maar soms kan je echt niet weigeren. Ik moet aan de toekomst van mijn familie denken, hé. Misschien was dit wel de laatste kans om zoveel te kunnen verdienen”, vertelde Vazquez onlangs in HLN over zijn transfer.

Mexicaanse media pikten dat interview intussen op en concluderen dat Vazquez neerkijkt op de Liga MX. De fans van Cruz Azul zijn alleszins niet gediend met de uitspraken van de Spanjaard en reageren heftig. “De Mexicaanse competitie heeft een hoger niveau dan de Belgische, maar het is de schuld van Mexico dat men deze klootzak wil binnenhalen”, sneert onderstaande fan naar Vazquez.

Fans Cruz Azul zijn niet blij met uitspraken Vazquez

Horacio Gaggioli, de makelaar van Vazquez, probeert de plooien glad te strijken. “We hebben het hier niet over een minderwaardige competitie. Victor heeft in zijn afscheidsinterview heel duidelijk aangehaald dat hij bij Cruz Azul wil spelen omdat de Mexicaanse competitie over meer technische kwaliteiten beschikt.”

“Ik vind het erg jammer dat er mensen zijn die informatie van Victor manipuleren, maar dat is nu eenmaal het leven en dat moeten we accepteren”, aldus Gaggioli aan ESPN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.