Vazquez neemt afscheid van Club-fans met videoboodschap

Vazquez neemt afscheid van Club-fans met videoboodschap

Donderdag werden volgens de officiële website de laatste details van de transfer van Victor Vazquez officieel afgerond. De nieuwe speler van Cruz Azul kon geen afscheidsmatch meer spelen voor Club, maar richt zich nu tot de Brugse supporters met een videoboodschap. 

In de zomer van 2011 streek het jeugdproduct van Barcelona in Jan Breydel neer. Vier en een half jaar later verlaat de Spanjaard blauw-zwart. Vazquez trad 173 keer aan voor Club en was betrokken in 80 goals (25 doelpunten en 55 assists).

“Het belangrijkste zijn de supporters”, opent Vazquez. “Zij staan zowel in goede als slechte tijden achter ons. Heel veel respect voor jullie. Ik zal jullie nooit vergeten en hoop dat jullie kampioen worden!”, klinkt het bij de nieuwe speler van Cruz Azul. Bedankt voor alles, Victor! Het ga je goed.

15 januari 2016 13:52 -

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.