Voetbalbond steunt Vital Borkelmans na incident zoon: “Dit gaat niet om hem”

Voetbalbond steunt Vital Borkelmans na incident zoon: "Dit gaat niet om hem"

19 januari 2016 03:36 - Afgelopen weekend raakte bekend dat Jelle Borkelmans, de zoon van assistent-bondscoach Vital Borkelmans, één van de leidinggevende figuren zou zijn bij de Brugse hooligans. De voetbalbond reageert.

De 25-jarige Jelle Borkelmans zit momenteel in de cel vanwege zijn betrokkenheid bij een aanval op een vijftal Napoli-fans. Het is nog niet duidelijk of Jelle zelf de handen uit de mouwen stak, maar naar verluidt heeft hij de actie wel gecoördineerd.

Volgens Het Nieuwsblad blijft Vital Borkelmans alleszins buiten schot. “Dit gaat niet om Vital, maar om zijn volwassen zoon”, reageert communicatieverantwoordelijke Bob Madou. “Over de privésfeer hebben wij geen standpunt in te nemen. De toekomst van Vital is geen punt van discussie.” De assistent-bondscoach is zwaar aangeslagen door de gebeurtenissen en was dit weekend niet in staat om scoutingsopdrachten uit te voeren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.