Vossen windt er geen doekjes om: “Club is gewoon een stap hoger dan Genk”

Vossen windt er geen doekjes om: "Club is gewoon een stap hoger dan Genk"

08 januari 2016 08:09 - Jelle Vossen trok met buikgriep richting Spanje, maar lijkt intussen weer helemaal de oude. De 26-jarige Limburger vergelijkt Club met Genk en blikt vooruit op de play-offs.

Terwijl Vossen intussen aan negen doelpunten zit bij blauw-zwart, zoeken ze bij ex-ploeg Genk naar een speler die hetzelfde kan. “Tja, ik hoop voor hen dat ze hem vinden”, lacht Vossen in HLN. “Club is gewoon een stap hoger dan Racing Genk. Ik denk dat ze bij Genk ook geen moeite zullen hebben om dat toe te geven.”

“Hier strijd je elk jaar mee voor titel en beker. Ach, het ging nooit tussen Club en Genk. Het was wegkwijnen bij Burnley of naar Club komen. En van die keuze heb ik nog geen moment spijt gehad. Het is een heel gedoe geweest met Genk en ik zal ook wel wat naar mijn hoofd geslingerd krijgen als we er gaan spelen. Maar Club was de perfecte keuze.”

Tot slot blikt de goalgetter vooruit op het seizoensslot. “Ik heb er wel een goed oog in dat we een resultaat kunnen neerzetten in de play-offs. Ik heb één keer een titel kunnen vieren met Racing Genk en zou dat graag opnieuw doen met Club”, besluit Vossen vastberaden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.