Vriendin Vanaken: “Hans onder een glazen stolp steken”

Vriendin Vanaken Hans onder een glazen stolp steken

10 januari 2016 14:26 - Hans Vanaken is dit jaar geen kanshebber voor de Gouden Schoen, maar mogelijk gaat vriendin Lauren Flemings woensdag wél met een prijs aan de haal. Zij is immers genomineerd voor de Gouden Pump oftewel Voetvalvrouw van het Jaar.

“Ik heb Hans leren kennen toen ik op stap was in Lommel. Op dat moment wist ik niet dat hij een voetballer was”, opent Lauren in HLN. “Hans is op vrij jonge leeftijd naar Lokeren vertrokken en dan kom je in een wereld vol volwassenen terecht. Zijn collega’s waren allemaal getrouwd en hadden kinderen. Dan word je zelf ook snel volwassen. Wij praten over andere dingen dan onze leeftijdsgenoten.”

Het leven met een profvoetballer is niet altijd rozengeur en maneschijn, maar Lauren is ook na 3 jaar nog dolverliefd op de Brugse middenvelder. “Mijn leven is echt veranderd. Vroeger ging ik op vrijdag al eens op stap met vriendinnen. Dat is er bijna niet meer bij. Vrijdag betekent rusten, omdat er op zaterdag meestal match is. Dat voelt niet aan als een opoffering. Wij zijn nog altijd even verliefd als in het begin en hebben een fijn leven.”

“Hans gaat niet slapen vooraleer ik thuis ben”

“Of ik het mis om nog eens zot te doen? Wel, Hans gaat niet slapen vooraleer ik thuis ben. Dus ik maak het nooit laat. Mocht ik de dag voor een match op stap gaan, dan zou ik mij schuldig voelen. Dus pas ik mijn leven toch wel een beetje aan aan het zijne. Ook al laat hij me overal vrij in.”

Club plukte Vanaken afgelopen zomer voor 4 miljoen euro weg bij Lokeren, een bedrag dat ten huize Flemings wel eens op de lachspieren werkt. “Dat bedrag was echt absurd. Wij zeiden thuis wel eens om te lachen dat we hem maar beter onder een glazen stolp konden steken. Die transferbedragen, dat is erover. Voor mij is hij ‘maar’ Hans. Voor anderen lijkt hij wel van goud. Dat is heel raar, omdat ik hem al ken van voor hij een bekende voetballer was.”

Stemmen op Lauren Flemings of Bo Hulst (vriendin Club-huurling Storm) kan hier.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.