Waarom een transfer van Vossen je reinste onzin is

Waarom een transfer van Vossen je reinste onzin is

13 januari 2016 16:39 - Vandaag koppelden bepaalde media Jelle Vossen aan een transfer. Zo zou het Italiaanse Atalanta interesse hebben in de goaltjesdief van blauw-zwart. Dat de 26-jarige Limburger Club deze winter al verlaat, is echter helemaal niet aan de orde.

Vossen tekende afgelopen zomer een contract tot medio 2020 bij Club Brugge en bevestigde onlangs nog in HLN dat hij erg tevreden is in België. Gelukkig met zijn nieuwe club, gelukkig met zijn loon en gelukkig met zijn vrouw. Hij leerde in Burnley immers de keerzijde van de medaille kennen. “Moet ik hiervoor naar het buitenland komen?”, vroeg hij zichzelf af. “Ik besef nu dat je soms tevreden moet zijn met wat je hebt”, klonk het bij Vossen.

Bovendien kwam de Brugse spits dit seizoen al in actie voor Burnley en Club, al wil dat niet zeggen dat hij niet getransfereerd kán worden. Vossen zou wel degelijk andere oorden kunnen opzoeken deze winter, maar dan zou hij pas volgend seizoen mogen spelen voor zijn nieuwe club. Tot slot zou Vossen zelf momenteel ook allesbehalve bezig zijn met een transfer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.