Wapens aangetroffen bij Brugse hooligan

Wapens aangetroffen bij Brugse hooligan

Vanmorgen vonden er opnieuw huiszoekingen plaats bij Club-fans die mogelijk onderdeel uitmaakten van een gecoördineerde aanval op een groep Napoli-fans. Bij één van de vier aangehouden supporters werden volgens het parket zelfs wapens aangetroffen.

Vorige donderdag werden acht Club-fans opgepakt vanwege hun betrokkenheid bij een vechtpartij op de Eiermarkt te Brugge. Daar komen nu nog vier personen bij. Ook zij zouden na de Europa League-wedstrijd tegen Napoli deel hebben genomen aan een aanval op vijf Italiaanse supporters.

Op basis van camerabeelden van de Brugse politie, getuigenissen en onderzoek zijn er nu dus 12 personen aangehouden. Acht personen werden daarbij opgepakt en aangehouden door de onderzoeksrechter, waaronder de zoon van Vital Borkelmans. Zij verschijnen dinsdag voor de raadkamer. Het is nog niet duidelijk of de vier fans die vanmorgen opgepakt werden ook aangehouden zullen worden. Dat meldt HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.