Zieke De fauw moet winterstage noodgedwongen verlaten

Zieke De fauw moet winterstage noodgedwongen verlaten

07 januari 2016 14:00 - Davy De fauw en Jelle Vossen stapten zondag met een slecht gevoel het vliegtuig op richting Spanje. Beide spelers hadden immers te kampen met buikgriep.

Vossen tekende vandaag present in de oefenmatch tegen AZ en lijkt dus definitief aan de beterhand, maar bij De fauw blijft de ziekte langer dan normaal aanslepen. Er werd dan ook beslist om de 34-jarige verdediger naar huis te laten gaan.

Nader onderzoek in eigen land moet duidelijk maken wat er precies aan de hand is. Zo heeft Michel Preud’homme dus een verdediger minder tijdens de komende trainingssessies en oefenmatch van zondag tegen Mainz.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.