Zimling staat dicht bij terugkeer naar blauw-zwart, Club ontkent

Zimling staat dicht bij terugkeer naar blauw-zwart

05 januari 2016 13:35 - In mei 2011 verhuisde Niki Zimling samen met ploegmaat Björn Vleminckx naar Club Brugge. De Deense middenvelder tekende een vierjarig contract bij blauw-zwart, maar zou twee jaar later naar FSV Mainz verkassen. Nu de 30-jarige voetballer op een zijspoor beland is bij de Duitsers, keert hij mogelijk terug naar Jan Breydel.

De voorbije weken waaiden er al meerdere geruchten over een eventuele terugkeer van Niki Zimling. Volgens het Duitse Kicker gaat het niet langer om speculatie. Zij menen dat de overeenkomst tussen Club en de verdedigende middenvelder bijna rond is.

“Het is duidelijk tijd voor verandering voor Zimling”, aldus Christian Heidel, de sportief directeur van Mainz. Vorig seizoen werd de middenvelder uitgeleend aan Ajax, maar dat werd geen succes. Hij speelde zelfs vaker bij Jong Ajax (247 speelminuten) dan bij de eerste ploeg (213 speelminuten). Zondag werkt Club op winterstage een oefenwedstrijd tegen Mainz af.

UPDATE: intussen heeft Club vanuit Spanje gereageerd op de geruchten: “Een terugkeer van Zimling is momenteel niet aan de orde”, klinkt het formeel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.