Aangrijpende reportage over Lestienne

Aangrijpende reportage over Lestienne

24 februari 2016 18:00 - Moeilijke tijden voor Maxime Lestienne. De 23-jarige flankspeler verloor onlangs zijn beide ouders en had het logischerwijs dan ook moeilijk om zich de voorbije maanden op het sportieve te concentreren.

Afgelopen week deed Lestienne het echter goed bij de beloften van PSV tegen Emmen. Hij maakte de 90 minuten vol en zit vandaag op de bank in het Champions League-duel tegen Atlético Madrid. Proximus 11 zocht de aanvaller op en had een goede babbel. Ook Michel Preud’homme komt aan bod in de reportage.


Reportage Lestienne door proximus11

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.