Baseggio ziet 3 bepalende spelers bij Club: “Hij zorgt voor evenwicht op het middenveld”

Baseggio ziet 3 bepalende spelers bij Club Hij zorgt voor evenwicht op het middenveld

09 februari 2016 19:13 - Club Brugge maakte vorige week woensdag indruk in het met 1-0 gewonnen bekerduel tegen AA Gent. En afgelopen zondag liep het zelfs nog beter bij Michel Preud’homme en zijn manschappen. Ook Anderlecht-icoon Walter Baseggio haalt de loftrompet boven voor enkele spelers van blauw-zwart.

“Hans Vanaken voetbalde heel goed en ook Timmy Simons speelde een dijk van een wedstrijd”, opent hij in Rien à Foot. Maar de meest bepalende speler is volgens de ex-middenvelder Ruud Vormer. “Hij is enorm belangrijk voor Club Brugge. Vormer zorgt voor het evenwicht op het middenveld en is ook de aanjager van de ploeg.”

“Dankzij hem komt Simons ook beter tot zijn recht. Vormer-Simons is een goed duo op het Brugse middenveld”, gaat Baseggio verder. “Zondag speelden ze allebei een beresterke match en zorgden ze er samen voor dat Sven Kums en Renato Neto het heel moeilijk hadden bij AA Gent.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.