Bekerfinale Club Brugge – Standard op 20 maart

Bekerfinale Club Brugge - Standard op 20 maart

09 februari 2016 14:17 - De kogel is door de kerk. Na lang onderhandelen is er beslist dat de bekerfinale zal doorgaan op zondag 20 maart. Om 16 uur zal er afgetrapt worden in het Koning Boudewijnstadion. 

De televisiemaatschappijen drongen aan op een finale op zaterdag 19 maart, maar daar waren de veiligheidsdiensten en de clubs het niet mee eens. Zij wilden en krijgen een bekerfinale op zondagnamiddag.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.