“Bij Club Brugge is de druk ongetwijfeld nog groter”

Bij Club Brugge is de druk ongetwijfeld nog groter

02 februari 2016 04:57 - Vanavond weten we of KRC Genk of Standard zich de eerste finalist van de Beker van België mag noemen. Woensdagavond is het aan blauw-zwart, dat in een kolkend Jan Breydel AA Gent het zwijgen wil opleggen. Maar daar gelooft Buffalo-doelman Matz Sels niet meteen in.

“Wij willen allemaal heel erg die finale bereiken. En ik vind niet dat wij ons onnodig druk opleggen omdat we zo openlijk onze ambitie uitspreken. Wat is daar fout mee?”, vraagt Sels zich af in Het Laatste Nieuws.

“Bij Club Brugge is de druk ongetwijfeld nog groter”, gaat hij verder. “Kijk, bij ons zijn er maar een paar jongens (Asare en Dejaegere, nvdr) die al eens zo’n bekerfinale gespeeld hebben. En zij zeggen dat het een fantastische belevenis was, ook al wonnen ze niet. Ik heb als bankzitter bij de Rode Duivels het Koning Boudewijnstadion meegemaakt. En jawel, 30.000 supporters van AA Gent in die voetbaltempel, daar kan ik me iets bij voorstellen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.