“Bij Club Brugge zie ik maar één iemand met vleugje fantasie”

Bij Club Brugge zie ik maar één iemand met vleugje fantasie

28 februari 2016 18:00 - Ondanks het 3-2-verlies tegen KRC Genk, is Club Brugge nog altijd leider in de Jupiler Pro League. Anderlecht-aanwinst Filip Djuricic denkt echter dat paars-wit nog zal terugslaan.

“Het valt mij op dat van onze elf spelers op het veld de helft een speciale gave heeft”, vertelt Djuricic in Sport/Voetbalmagazine. “Spelers als Dennis Praet , Matias Suarez , Youri Tielemans en Steven Defour begrijpen het spelletje. Ik moest dus geen moeite doen om mijn plaats te vinden in de ploeg.”

Volgens Djuricic lopen er bij de andere topploegen in België niet zoveel ‘speciale’ spelers rond. “Daarin verschillen we van Club Brugge, Gent en Standard. Bij Club Brugge zie ik bijvoorbeeld maar één iemand rondlopen met dat vleugje fantasie: Lior Refaelov.”

Tot slot maakt de middenvelder zich niet al te veel zorgen over de opgelopen achterstand van zijn ploeg. “Ik heb begrepen dat de reguliere competitie bijzaak is. Als we onze resterende competitiewedstrijden verliezen en op het einde van de play-offs eerste staan, dan hebben we ons doel bereikt. De ploeg zal er staan bij de start van de play-offs en ik ook!”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.