Boskamp: “Geen idee wat er met hem aan de hand is, hij kan nochtans aardig ballen”

Boskamp: "Geen idee wat er met hem aan de hand is, hij kan nochtans aardig ballen"

01 februari 2016 05:27 - Club Brugge won zondagavond met 2-1 van Lokeren. Felipe Gedoz was één van de opvallende figuren tijdens de wedstrijd. De Braziliaan zorgde namelijk geregeld voor ergernis in de Jan Breydelse tribunes. Boskamp probeert de vinger op de wonde te leggen.

“Ik heb Gedoz recent nog zien spelen met de beloften van Brazilië en daar was hij echt heel goed. Hij kan aardig ballen hoor”, vertelt Boskamp in Stadion. “Maar tegen Lokeren stond hij echt te klooien op het veld. Met zijn traptechniek moet hij echt veel meer kunnen doen met de kansen die hij kreeg.”

“Ik heb geen idee wat er aan de hand is met hem. Is het een blessure of heeft hij geen plezier bij Club Brugge, ik weet het niet”, gaat de Nederlandse analist verder. “Al kan een mindere wedstrijd natuurlijk altijd gebeuren”, besluit hij.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.