Boskamp: “Hij was de beste man vooraan bij Club”

Boskamp: "Hij was de beste man vooraan bij Club"

29 februari 2016 01:30 - Club Brugge verloor zondagnamiddag met 3-2 tegen Genk en kon dus geen vervolg breien aan zijn zegereeks van 7 overwinningen. Jan Boskamp legt de vinger op de wonde.

Er was heel wat te doen rond het slechte veld in de Cristal Arena. “Dat was echt niet te geloven, dat veld. Daar laat je je konijnen nog niet op lopen”, vertelt Boskamp in Stadion. “Brugge wilde voetballen, maar had daar heel veel last mee door de moeilijke omstandigheden.”

“Volgens mij heeft Peter Maes dat expres gedaan”, lacht de Nederlandse analist. “Hij heeft het veld zelf zo slecht gemaakt, 100% zeker.” Daarnaast had Boskamp lovende woorden voor Sander Coopman, die dit seizoen nog maar 14 minuten in actie was gekomen voor de match tegen Genk. “Coopie deed het echt goed. Hij was de beste man vooraan bij Club. Ook al speelde Brugge in zijn geheel niet lekker tegen Genk, ze blijven voor mij titelfavoriet.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.