Boskamp weet waarom Club van Oostende won: “Brugge doet dat knap”

Boskamp weet waarom Club van Oostende won

15 februari 2016 04:14 - Club Brugge raast in 2016 door de competitie en klopte ook Oostende met 0-2. Michel Preud’homme lijkt zijn type-elftal voor de play-offs klaar te hebben. Dat ziet ook Johan Boskamp.

“Je ziet Club Brugge steeds meer groeien”, opent Boskamp in Stadion. “Club zette ook tegen Oostende veel voorwaartse druk, waardoor de thuisploeg geen degelijke aanval kon opbouwen. Ze werden verplicht om met lange ballen te werken, maar die werden gemakkelijk opgevangen door Club.”

“En als ze dan eens konden doordraaien op het middenveld, dan deden ze het niet”, gaat hij verder. Daarnaast had Boskamp ook lovende woorden voor onze linksachter. “Canesin droeg de ploeg toen Oostende herfstkampioen werd, maar hij geraakte De Bock niet één keer voorbij.”

“De tegenstanders kijken nu ook anders naar Oostende, want ze staan al het hele seizoen in de top 6. En dat dwingt hen om anders te gaan voetballen, met minder ruimte. Oostende had wel kansen, maar Butelle heeft geen bal moeten pakken. Brugge doet dat knap”, besluit de Nederlandse analist.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.