Brandon Mechele: van abonnementhouder tot speler van Club Brugge

Brandon Mechele: van abonnementhouder tot speler van Club Brugge

Brandon Mechele is een Club-speler zoals die nog maar zelden gemaakt worden. Hij werd geboren op 28 januari 1993 te Bredene en bracht er zijn eerste twee voetbaljaren door. Daarna kwam hij bij blauw-zwart terecht, waar hij vanaf zijn zesde alle jeugdreeksen doorliep.

Meer jeugdproduct dan Mechele kan een speler simpelweg niet zijn. De intussen 23-jarige verdediger heeft een uitstekende mentaliteit en ontwikkelde tijdens zijn jeugdjaren op eigen initiatief zijn linkervoet, waardoor hij vandaag de dag tweevoetig is. In mei 2013 maakte hij zijn debuut voor de eerste ploeg van Club.

Die mooie voetbalcarrière tot dusver wilde zijn vriendin, Caroline Goorden, nog eens extra in de verf zetten. Zij stuurde onderstaande foto’s via Twitter de wereld in. Proficiat Brandon!

Brandon Mechele 1

Brandon Mechele 2

Brandon Mechele 3

Brandon Mechele 4

Foto’s via Twitter (@CarolineGoorden)


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

, , , ,

Comments are closed.