BREAKING: tickets bekerfinale uitverkocht, alternatief voor mensen zonder ticket

BREAKING: tickets bekerfinale uitverkocht, alternatief voor mensen zonder ticket

19 februari 2016 17:00 - Op zondag 20 maart spelen Club Brugge en Standard om de Beker van België. Het blauw-zwarte supportersvak is nú al uitverkocht! 

Na amper 3 dagen voorverkoop werden vrijdagnamiddag de laatste tickets voor de bekerfinale aan de man gebracht. Er zullen straks dus 20.500 blauw-zwarte fans Club naar de overwinning schreeuwen. Degene die geen ticket konden bemachtigen, kunnen zich naar het groot scherm in het centrum van Brugge begeven.

Volgens de officiële site is Club in gesprek met de ordediensten om, net zoals vorig jaar, een groot fandorp in Brugge te organiseren. Daar kunnen alle Club-fans zonder ticket de bekerfinale samen volgen. Als blauw-zwart zijn twaalfde beker pakt, komen de spelers achteraf meevieren in het fandorp. Meer informatie daarover volgt binnenkort.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.