Brugse boezemvrienden trokken samen op weekend

Brugse boezemvrienden trokken samen op weekend

Na de 6-0-overwinning tegen Westerlo kregen de spelers van Club Brugge een weekendje vrijaf. Hans Vanaken en Bjorn Engels gingen samen op pad.

Hans en zijn vriendin Lauren kunnen het erg goed vinden met Bjorn en zijn vriendin Evangalitsa. Dat het viertal dolle pret beleefde, straalt van onderstaande foto’s af. De batterijen zijn nu dus helemaal opgeladen voor de uitmatch in de Cristal Arena! 🙂

Hans, Lauren, Bjorn en Evangalitsa (1)

Hans, Lauren, Bjorn en Evangalitsa (2)

Hans, Lauren, Bjorn en Evangalitsa (3)

Foto’s via Twitter: @BjornEngels, @laurenflemings en @Evangalitsa


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

, , , ,

Comments are closed.